A hagymákat lelövik, ugye?

2010. augusztus 11. 09:11 - reklamfogo

burgeronion2.jpgMost egy igazi "reklámfogás" kerül terítékre, a Burger King gyorsétterem szofisztikált hirdetése. Meg kell hagyni, étvágygerjesztőre sikeredett - természetesen reklámológiai szempontból nézve.

A képen egy thrillerbe illő jelenetet látunk, aholis a bérgyilkoló éppen célkeresztbe veszi a... hagymát! De miért is? A szöveg segít eligazodni: "Onions taken out on request", vagyis a "A hagymást kérésre kivesszük". Az apróbetűs szöveg tovább emeli a lírai élvezeteket: "Just say a word and we'll eliminate the onions from your burger. Quickly and discreetly.", azaz "Csak szólj egy szót és mi kiiktatjuk a hagymát a burgeredből. Gyorsan és diszkréten." - Shakespeare, le vagy alázva!

Amúgy szerintem ütős reklám, fiatalos és lényegretörő, és persze vizuálisan is figyelemfelkeltő. Kíváncsi lennék, nálunk is megbérgyilkolnák-e a hagymát kérésre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr604783129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása