Ettől elszállsz

2010. augusztus 26. 13:39 - reklamfogo

cocacolalight.jpgMár volt a blogon szó a kóláról, akkor egy korabeli reklámon, most viszont egy friss hirdetésen, így a nagy nyári hőségben üdítőleg. A Coca Cola Light-ot reklámozó hirdetés a minimalizmus jegyében fogant, minek is kellene egy jól ismert terméket túlspilázni?

Maga a kép rettenetesen egyszerű és pusztán a vizuális megjelenésével kívánja kifejezni, hogy ez tényleg "lájtos" kóla, hiszen még a gravitáció sem tudja a pohárba csalogatni. Csak egyetlen apró észrevétel ötlik fel (persze csak a gondolkodó reklámfogyasztók körében). Mégpedig ha a kóla annyira könnyű, hogy így elszáll, akkor mégis hogy a (pi...) pokolba igyam meg?! Vagy ha valahogy mégis sikerül (mondjuk az ivókutak mintájára) magamévá tennem a lét, akkor én is felemelkedem? Tuti tipp: Red Bull Coca Cola Light-al, felrázva és nem keverve.

Mindazonáltal ne fanyalogjunk, a reklám egy tökéletes grafikai ötlet és marketing szempontból is elitalálat. Egészségünkre!

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Ital Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr144783132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása