Hol itt a baj, izé, a haj?

2010. szeptember 03. 22:11 - reklamfogo


islamsampon1.jpgKering egy városi legenda az ügyes marketing-szakemberről, aki hűtőszekrényt adott el az eszkimóknak, mondván abban nem fagy hülyére a hús. Elég régi történet és nem tudom, igaz-e, de az itt látható reklám igazi.

Ez egy samponreklám, mégpedig a Sunsilk jóvoltából. Ami az első pillantásra feltűnik az nem a csodás haj, hanem éppenhogy annak hiánya. Hogy is van ez? Sampont ajánlok olyan nőknek, akiknek a haja nem is látható? Persze tudom, hogy nem viselik ezt mindig, de azért valljuk be, a megszokott samponreklámokhoz képest itt szó nincs séródobálásról és komputer-animációról.

Egyébként, akárcsak az eszkimó-hűtő felállásban, itt is a praktikum diktál a gyártó szerint, a fejfedő alatt ugyanis gyorsabban zsírosodik a haj és az új sampon pont ezt szünteti meg.

Maga a hirdetés nem is reveláló erejű grafikája és ötletes szlogenje miatt került ide, hanem ismeretterjesztő jelleggel, hogy ilyen is van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr464783134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása