Ez gyerekjáték

2010. szeptember 07. 15:42 - reklamfogo

vintage-ads-shaving.jpgIsmét előhozakodom egy patinás hirdetéssel, valamikor az ötvenes évekből. Hát... furi látni, hogy akkor mi is volt a marketingesek szerint egy "jó ötlet". Borotválkozó baba, mert ahogy a felirat is mondja "Begin early.", azaz "Kezd korán." Nos, főhősünk tényleg korán kezdi.

Ha valami egyszerű, márpedig az akkortájt újdonságnak számító zsilettpenge használata az, akkor azt egy baba is meg tudja csinálni. Ez egy közkeletű mondás, de így vizualizálva azért elég idétlenül fest. Egy baba kezébe pengét adni?! Még akkor is, ha biztonsági penge (safety razor). Egyébként mitől biztonságos egy zsilettpenge???

Ráadásul "No stropping, no honing", vagyis "Nem kell fenni és nem kell élezni." - értsd borotvaéles mindig és mindenkor. Pont egy gyerek kezébe való. Éleselméjű egy reklám...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr24783135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása