Nem megfelelő ember a nem megfelelő helyen

2010. október 01. 11:00 - reklamfogo


jobmonster.jpgGondolom a rendszeres olvasóknak kiderült már, hogy nagyban díjazom azokat a reklámokat, amelyek egyszerűek, de mégis sokatmondóak. Ezúttal is egy ilyen következik, ez itten a Monster.com internetes álláskereső hirdetése.

Megint csak azt lehet mondani róla, hogy az első pillantásra megragadja a figyelmet, szinte oda kell nézni és el kell olvasni az üzenetet, ami eképpen szól: "Stuck in the wrong job?", azaz "Beragadtál egy rossz munkába?". Az ember szinte ösztönösen bólint is (vagy nem - ez más kérdés), hiszen a vizuális megjelenés és a szöveg tökéletes párost alkot, ráadásul viccesen komoly.

Persze nem én lennék, ha nem kötözködnék egy kicsit, miszerint a ballerina-figura nem is tudna elfordulni a csocsóban, szóval látszik, hogy mesterséges beállítás (olcsó szóviccel: kilóg itt a lóláb) és szegény leányzó sosem volt-van-lesz a csapat tagja. Munkaügyi szempontból ugyanis fel sem vették volna, hisz ordít róla, hogy alkalmatlan.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr234783141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása