Ez szembeötlő

2010. október 04. 19:48 - reklamfogo

sunglasses1977.jpgKéretik nem hangosan felröhögni. Khmm... teljes komolysággal vegyük nagyító (de ócska poén) alá ezt az 1977-es szemüveg reklámot. A Renauld napszemüvegek fényre sötétedő lencséi a kor elvárásainak megfelelő kertbe ötvözve, valami elemi erővel csapnak le a mai kor gyanútlan reklámfogyasztóira. Bár divat a retró, ez talán már nagy falat lenne ezen irányzat követőinek is. Bár, ki tudja.

Amit a képről el lehet mondani, az az, hogy megrázó, mennyit változott a világ röpke 33 év alatt. Az egy emberöltő sincs. Azért kíváncsi vagyok annak idején hányan indultak be ezektől a napszemüvegektől és rohanták le az első üzletet, hogy "nekem egy ilyen kell, de most, mert nem állok jót magamért!".

Persze nézzük korabeli szemmel (ez is egy gagyi poén), szóval végül is elég cool megjelenésű ifjak néznek itt a kamerába és hát tényleg ilyen volt a divat. Külön említést érdemel a multikulti alkalmazása, kár, hogy egy ázsiai nőt nem sikerült megnyerniük a projektnek.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr934783142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása