Felvillanyozó hirdetés

2010. október 15. 10:05 - reklamfogo

elmuvoltvanlesz.jpgRendszeres olvasóim (mert remélem vannak ilyenek Aprilen kívül is) bizonyára észrevették, hogy elég ritka az olyan hirdetés a blogon, amelyik fölött örömódákat zengek. Még ennél is ritkább madaraknak számítanak az olyan magyar hirdetések, amelyek bejönnek. De most bizonyítom, hogy nem bennem van a hiba, mert igenis vannak szenzációs magyar szülemények is. Íme!

Az ELMŰ ezúttal belenyúlt a sűrűjébe, ehhez csak gratulálni lehet. Tökéletes szójáték, szerintem veri az eddigi legjobb (német) verziót Gut, Besser, Gösser. 230 Volt. Van. Lesz. Igenis ez is van olyan jó, sőt!

Maga a kép minimalista irányultságú, pontosan illik is ide, nem kell egy mosolygó, kétgyermekes, kutyás család lámpafénynél ahhoz, hogy megértsem: az áram a barátom és kell nekem. Az egy üres dugalj pedig felhívás a csatlakozásra :-)

Ügyes munka, le a kalappal!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr254783146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szigeti András 2010.11.03. 12:50:30

Jópofa volt a Tomcat videó, http://tdyweb.wbteam.com/Bumm.htm csak azt nem tudom, hogy örvendjek, vagy sírjak a tájékozatlanságon! Ti. van egy ELMÜs reklám: http://reklamfogas.freeblog.hu/archives/2010/10/15/Felvillanyozo_hirdetes/ Most annak örüljek, hogy a jövő szakemberei nem nézik a reklámokat, vagy nem jut be a tudatukba, vagy sírjak, hogy minden idejüket elfoglalja az egyetemi tanulás, és nem lesznek reklámfertőzött szakemberek? Köszönöm. Szigeti András
süti beállítások módosítása