Véresen komoly

2010. október 18. 12:06 - reklamfogo

peta2_fur.jpgÚj kategória jelenik meg a blogon, a társadalmi célú hirdetések. Kezdem is egy igen aktív szervezet plakátjával, amelyik bizony sok kritikát kap mindenfelől (értsd jót is, rosszat is). Ez a PETA, vagyis a People for Ethical Treatment for Animals (emberek az állatokkal történő etikus bánásmódért). A szervezet kimondott taktikája a sokkolás és meglepés.

Az itt látható hirdetésük simán megérne egy 16-os karikát, csak meg akartam mutatni, hogy miről is van szó (gyengébb idegzetűek ne is kattintsanak a nagyobb képért). Bár a sokkterápiának vannak bizonyított eredményei, ilyen plakáttal szerintem kicsit túllőnek a célon (vagy átestek a ló másik oldalára, hogy állatian stílszerű legyek). A vizuális megjelenés rettentő (szó szerint), a szlogen (Fur on your collar is blood on your hands - A szőrme a nyakadban vér a kezeden) szintén morbid.

Mondjuk ezt látva tényleg megkérdezném kinek van még kedve szőrme.... (kabátot, sapkát, sálat stb.) viselni? Nálam elérte a célt, remélem mások is értenek belőle. (Elnézést a véres valóságot ábrázoló képért...)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr194783147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása