Kell a púder

2010. október 26. 13:38 - reklamfogo

powder 1920.jpgKövetkezzék ismét egy antik darab, 1920-ból. Szolidan majd 100 éves hirdetésről van szó, tiszteletet érdemel. A megkapó képen (kiemelném a kép közepén lévő, hipnotizáló karikákkal díszített gyertyákat) púdert reklámoznak, sajátos képi világgal. Az előtérben egy, a kor ízlésének és divatjának megfelelően öltözött, nő áll, ami ékes bizonyítéka, hogy a hölgyek marketingcélú kizsákmányolása évszázados szokás.

A háttér érdekesebb, valamiféle Disney-cuccra vagy Flash Gordon ízlésvilágra hajazó tájkép, várral és havas hegycsúcsokkal. Még két alakot is ki lehet venni a szélén, akik nem egyértelmű, hogy mi okból is vannak jelen. A már említett gyertyák fényében az is különös, hogy egy állólámpa (érted: ál ló lámpa) is elhelyezésre került a helységben, amely akár kültér is lehet a bokrot figyelembe véve.

A szlogen igen visszafogott terjedelmű 'Irresistible!' vagyis 'Ellenállhatatlan!'. Bár igazából nem világos, hogy mi is ellenállhatatlan, legalábbis amíg nem olvassuk el a többi szöveget a púderről. Jellemzően férfi gondolkodás tudom, de akkor sem értem, mi lehet ellenállhatatlan egy púderban. Vagy a terméket magára applikáló nőszemély lesz ellenállhatatlan? (Inkább.) AKkor miért nem azt írják, hogy teszem azt 'ellenállhatatlanná tesz'?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr324783150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása