Repül a, repül a... traktor!

2010. október 29. 11:51 - reklamfogo

surya.jpgA dohányreklámokról már tudjuk, hogy alapvetően kétféle létezik: az ötletes és a nem ötletes. A Marlboro cowboya ötletes, míg az itt látható Surya hirdetése nem. Pedig első pillantásra akár,... de nem.

Először is a vizuális megjelenéssel volna nékem vitám. Bár egy felületes pillantásra úgy tűnhet, itten kérem quadok (vagy valami hasonló férfias játékok) repkednek a beach homokja fölött, ám a tüzetes szemlélő kiszírja, hogy ezek bizony sokkal inkább Caterpillar munkagépek. Ige-igen, többtonnás erőgépek légibemutatóját figyelhetjük meg itt valamiféle hegyvidékes terepen, mondjuk külszíni bauxitbánya felett.

A PROfessional felirat akár ötletes is lehetne, de a logikát követve akkor a PROMILD részeket is egybe kellene olvasni, ami meg ugye zavaróan hat. Az alsó 'Mild yet strong' (Enyhe, de erős) szlogen pedig betetőzése az amúgy is láthatóan képzavarral (micsoda kombináció!) küzdő dizájnernek, aki valószínűleg abba a hibába esett, hogy egy felületen túl sok ütős dolgot kívánt elhelyezni, míg végül az sem jött be, ami amúgy jó is lehetne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr884783151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása