Mars vissza

2010. november 05. 10:55 - reklamfogo

panasonic-3d-tv-print-ads-02.jpgEgy terület, ahol éles verseny van a fogyasztókért, a szórakoztató-elektronika. Ennek megfelelően rengeteg reklám készül, itt is terítékre került már ilyen. Jelen bejegyzésben a televíziókra szorítkoznák, abból is a laposokra.

Nem tudom miért, de valahogy az a kép alakult ki, hogy a jó televíziós képminőség a legjobban azzal szemléltethető, ha a dizájnerek 3D-re alakítják. Láttunk már a képernyőről kinyúló nőt, kiugró bikát, krokodilt, dinoszauruszt és egyéb állatot. Őszintén szólva a grafika tényleg lenyűgöző, de ugyan ki hiszi el, hogy a 2D-s kép valóban olyan életszerű lenne?

És akkor most a jelen text tárgya. Ugyanis már van 3D TV is, amit ismét csak reklámozni kell. De hogyan is? Hiszen a 3D-s vizualizációt már ellőtték a 2D-re. Hát akkor tegyünk még egy lépést és hozzuk ki a tévéből a szereplőket! Íme az eredmény, a Panasonic felfogásában. Hihetetlenül jó grafikai megoldás, bombasztikus ötlet, de... De ha a robot kijön, a robbanás repeszei miért nem? Vagy a lángcsóvák? Vagy a mániás láncfűrészes gyilkos? Az már nem olyan bájos, mi?

Ja, és a Transformers nem korhatáros film? Vagy hol az a nagykorú felügyelet?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr774783153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása