Szétütlek, te!

2010. november 26. 13:05 - reklamfogo

printer hammer.jpgÉrdekes élvezetet nyújtanak azok a hirdetések, amelyek valamilyen extremitással jelennek meg, de mégsem elrugaszkodottak a valóságtól. Ha emellett poénosak is, akkor meg pláne nyerők - nálam legalábbis.

Nézzük ezt a mostani példát. Ki nem kapott még tettlegességig fajuló dührohamot, amikor az a nyamvadt gép pont akkor kezd szórakozni, amikor nekünk a legsürgősebb és legfontosabb másolni vagy nyomtatnivalónk van? De az nyilván extremitás, hogy kalapáccsal nekiesnénk gyűlöletünk tárgyának - vagy valaki már próbálta?

A poén pedig az, hogy tízből heten biztos azt állítanák, ez itt egy fénymásológép-reklám. Pedig nem. A szlogen mindent elárul: "It's not the printer. It's the paper.", vagyis "Nem a nyomtató. A papír." Vagyis ez egy papír-reklám, de ki ne a nyomtatót/fénymásolót hibáztatná, ha elakad a papír vagy gyatra a minőség?

Szóval ez itt egy gondolatébresztő-mosolyfakasztó hirdetés, a jobbik fajtából. Ütős...

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr364783160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása