Vágyrajárók

2010. december 14. 11:36 - reklamfogo

asonor-nasal-spray.jpgHumoros, szexi és szakít a sztereotípiákkal - röviden így jellemezném ezt a remek hirdetést. Az némileg lehúzó, hogy egy orrsprayt reklámoznak, de hát ha ez a termék, mit lehet tenni. Szerintem kihozták belőle a maximumot.

Humoros, hiszen egy férj feltehetőleg nem hoz ágyba egy Chippendale fiút a feleségének, még akkor sem, ha vissza akarja adni az álmait (Give back her dreams.). De a szituáció mindenképpen vicces.

Szexi - nos női szemmel bizonyosan. Szakít a klisékkel - igen, mivel ezt a szituációt legtöbben pont fordítva ábrázolták volna, vagyis egy csinibabát hozna a feleség (megjegyzem létezik abban a verzióban is pont ugyanez a reklám).

Ez egy jó példa arra, hogy egy kevésbbé reklámozható terméket is lehet ügyesen tálalni, esztétikusan és nem egy vörös orral vagy egy halom használt zsebkendővel. Azt hiszem mindenki szivesebben használja ez után az orrsprayt. Hátha valóra válik az álma...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr854783167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása