Légicsapás ellen - virágot!

2010. december 17. 11:48 - reklamfogo

fleurs-ad-campaign-1.jpgIsmét egy olyan hirdetés következik, amely a ravasz kategóriába tartozik. Ugyanis a reklámozandó produktum még nyomokban sem fedezhető fel rajta, mégis telitalálattá válik a további elemzés során.

A kép maga egyértelmű: egy dühös asszony épp lesújtani igyekszik egy hajómodellre. A hölgy feltehetőleg egy feleség (erre kora és öltözéke alapján következtetek), a hajómodell pedig nyilván a férj sziszifuszi munkával megalkotott műve. Nyilvánvaló, hogy a hölgy rettentő mérges és ha a férj itt pillanatok alatt nem csinál valami kiengesztelő manővert, akkor a hajó bizony ripityára törik.

És akkor tűnik fel a jobb felső sarokba elrejtett üzenet, "Fast flower delivery", vagyis "Gyors virág-házhozszállítás". No igen, ide aztán villámgyors szállítás kell!

Még akkor is, ha a szituáció képtelenség (ilyen gyorsan tényleg nem lehet virágot rendelni), akkor is találó a reklám, és pontosan azt fejezi ki, amit kíván.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr24783168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása