Vágod?

2010. december 25. 16:57 - reklamfogo

wmf knife.jpgKarácsony sok helyen a főzéssel egyenértékű, ezért tálalok egy idevágó reklámot. Remekbeszabott darab, igazából a produktum nem is szerepel a képen (na jó, azért odatették a sarokba, de anélkül is érthető lenne).

Ez itt egy penge késreklám, amely a WMF kést hirdeti, mint "Sharper than you think.", vagyis "Élesebb mint gondolnád.". Persze mondhatnánk (és mondjuk is), hogy azért az túlzás, hogy a deszkát is szétvágja! Amellett ilyen kés nem is kellene, hiszen ki akarja a konyhabútorát és berendezését szétkaszabolni?

Vékony pengeélen táncol a hirdetés, hiszen gyakoriak a túlzások (majd hamarosan mutatok egy tiszta túlzást is), de ez még valahogy hihető-elfogadható-értelmezhető, viccességével feledteti az illogikátlanságát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr424783170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása