Szép kékség

2010. december 28. 12:11 - reklamfogo

reebok-blue.jpgÉrdekes ez a hirdetés. Számos információ van rajta, látható és láthatatlan formában, ám mégis furcsa. Kezdjünk hozzá.

Adva van egy utcasarok, ahol egy újságosbódé áll, legalábbis a lerakott újságok és a háttérben álló kirakatrészlet szerint. Az utca néptelen. A két elemből összerakható, hogy korán reggel lehet, amikor még az újságos sincs nyitva és az emberek nem árasztották el az utcákat. Ilyenkor jól lehet futni a városban is, ha már park nincs a közelben.

Az újságokon ülő kutya a kék szalaggal már problémásabb, ez most vajon a futó hölgy kutyája, aki már elfáradt a hajnali sétáltatásban? Vagy az újságos örző-védő ebe?

És végül ugye ott a modell, akinek csak az... altestét látjuk és persze magát a produktumot, vagyis a futócipőt. nem is akármilyet, hiszen Reebok. A szlogen értelmetlen (legalábbis semmi okosat nem mond). Azt viszont látjuk, hogy a cipő talpa, a hölgy sortja, a kutya masnija és az újságokat átkötő madzagok szépen színharmonizálnak és ez... fogalmam sincs miért jó (már vizuálesztétikai szempontok kivételével).

Ami az egész reklámképből megmarad az valószínűleg a fitt fenék és a gyönyörű lábak. Ja, és hogy ne felejtsek el újságot venni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr254783171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása