Ki is itt a robotgép?

2011. január 10. 10:32 - reklamfogo

kenwoodchef.jpgVannak reklámok, amelyek első ránézésre ötletesek vagy szépek, ám másodszorra már nem annyira megnyerőek. Volt már itt is étlapon olyan hirdetés, amely nem bánt tisztességesen valamelyik szereplővel vagy éppen valamelyik nemmel, ez a mostani is ilyen.

Látszólag minden rendben van: idilli házaspár, és egy nagyszerű konyhai robotgép. A nő helye a konyha alapon, a férj megvette a legújabb eszközt, hogy drága felesége kevesebb időt töltsön a főzéssel - akkor meg mi a baj?

Nos a felirat: "The Chef does everything but cook - that's what wives are for!" vagyis "A Chef mindent megcsinál, kivéve a főzést - erre valók a feleségek." (Chef a robotgép neve.)

Hmm... hát, a feleség szerintem nem erre való, de a Kenwood szerint igen. Akkor a macsó férj inkább menjen moziba a robotgéppel, nyaraljon a mixerrel, vagy bújjon ágyba a habverővel...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr444783174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása