Belopja magát a szívedbe

2011. január 15. 18:59 - reklamfogo

darty-print-ad.jpgMegint az örök kérdés: lehet-e egy terméket úgy reklámozni, hogy az maga meg se jelenljen a hirdetésen? Nos, már itt is több példa volt arra, hogy igenis lehet, és ez a mostani is egy ilyen.

Akár találós kérdés is lehetne: mit is reklámoznak itt éppen? A képet elemelő rabló ugyanis ezerféle dolgot népszerűsíthetne, a biztonsági riasztótól kezdve a nyugatatókig. De ezúttal egy nyomtatót reklámoz. Bizony. Azt akarja velünk elhitetni ugyanis ez a hirdetés, hogy olyan nyomtatásokat lehet készíteni ezzel az új géppel, hogy senki nem fogja észrevenni a különbséget a múzeumban.

Aki erre az üzenetre nem jött rá (ahogy nekem sem volt egyértelmű), annak a sarokban lévő rövid szlogen útbaigazítást ad: "High quality printing arrived.", vagyis "A magas minőségű nyomtatás megérkezett." Nos, igen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr94783175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása