Nicsak, ki eszik itt?

2011. február 21. 12:48 - reklamfogo

mcdonalds-scream.jpgA jó bornak nem kell cégér, tartja a mondás, de a mai világban küzdő kegyetlen marketingharcosok tudják, hogy ez nem igaz. Igenis a bevezetett és ismert márkát is reklámozni kell, hogy el ne feledjék és az állandó szem előtt lévés útján a tudatalattinkba ivódjon az üzenet.

Ezért is találkozhatunk például McDonald's reklámokkal, holott azt hiszem a cég és terméke nem szorul sem magyarázatra, sem népszerűsítésre. Ennek ellenére jönnek, látnak és győznek. Az itt látható hirdetés is bizonyítja, hogy vannak még lehetőségek a hamburger-reklámozásban.

Mivel a gyorséttermekben általában fiatalok étkeznek, ezért ők a célközönség és őket csak trendi dolgokkal lehet megfogni. Ezért nyúltak a nagysikerű Sikoly sorozat motívumaihoz az alkotók. "Come as you are" vagyis "Gyere, ahogy vagy", mondja a szlogen, a humort is belekeverve.

Mondjuk nem tudom mit szólnának, ha valaki komolyan venné a felszólítást és valami polgárpukkasztó ruhában vagy stílussal jelenne meg, de felteszem a vevő az vevő és a sorozatgyilkos pénze is csak pénz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr984783185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása