Csak várj míg felérek apjuk...

2011. április 20. 18:00 - reklamfogo

drummond.jpgAhogy ígértem, következzen most egy vérbeli macsó hirdetés, a Drummond nevű divatcégtől. Két részre osztanám az ócsárlást: vizuális lealázás és szöveges földbedöngölés.

A képen két deli férfi áll egy hegy tetején, magabiztosan büszke testtartással. Tőlük aztán mindenki mehet a...hová akar. Egyikük lealázó lazasággal tart egy kötelet, amelyen egy hölgy kíván feljutni melléjük a csúcsra. A képet elnézve szemernyi kétségünk sincs felőle, hogy a nő vajmi kevés szimpátiára számíthat a hímek eme két díszpéldányától. Köszi.

A szöveg ennél is durvább, nem írnám ide a teljes fordítást, de így kezdődik: "A férfiak jobbak, mint a nők!" (igen, felkiálltójellel). "Házon belül hasznosak, még akár kellemesek is, de a hegyekben csak nyűgök." Nem fokoznám tovább, én kérek elnézést.

A szöveg nagyrésze a pullóvert reklámozza, hogy milyen szép, puha, olcsó, színes stb. Gondolom a mosás-vasalás azon házonbelüli tevékenységek egyike, amelyikre jó a nő. Szóval látható, van mit törlesztenie a szebbik nemnek. (Lásd a korábbi bejegyzést.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr184783200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása