Húsvéti rémcsoki

2011. április 25. 18:49 - reklamfogo

zaini-ads.jpgHúsvét van, nézzünk egy idevágó hirdetést. A húsvéti asszociációs versenybe olyan szavak jutottak, mint nyúl, tojás, csibe, csoki és sonka. Ezek közül itt most hármat mutatok két képen, elrettentő célzattal.

A Zaini csokoládégyár húsvéti kollekciójának két impozáns modelljét láthatjátok a kifutón, realisztikus testábrázolással (mint egy nyúzott csirke/nyúl) és idiotisztikusan kihangsúlyozott szemekkel, amelyek ráadásul véreresek is. Szerintem egy normális családfő ilyen édességet komoly fenyegetések hatására sem adna gyermeke kezébe, vagy csak akkor, ha a Húsvétot mint olyat, egy életre szeretné száműzni a családi ünnepek közül.

Természetesen el tudok képzelni vevőkört ilyen csokifigurákra, csak nem a 16 éves kor alatti korosztálynak, utána meg már műanyagból jobb lenne Helloween-re vagy április elsejére.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr424783201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása