Újabb nyereményjáték!*

2011. július 03. 12:54 - reklamfogo

quest2.jpgItt a nyár, legyen egy új, ideillő vizuális megjelenésű, nyereményjáték*. Akárcsak egy évvel ezelőtt, megint egy rövid kommentben kellene megtippelni, mit is reklámoz az itt bemutatott hirdetés. (Természetesen a kitakart rész nem az eredeti kompozíció része, csak éppen ott van a megfejtés.)

Szóval aki kedvet érez egy kis játékhoz, az bátran eressze el a fantáziáját, próbálja meg kitalálni mit is kívántak az alkotók itt reklámozni és nyugodtan kommenteljen.

*A nyereményre történő utalások csak reklámfogások, valódi nyeremény nincs. Maximum egy fagyi, amit a nyertes(ek) saját költségükre azzal a büszke tudattal nyalhatnak el, hogy megfejtették a blog kérdését.

2 komment
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr324783220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_76899 2011.07.08. 20:07:17

hű. a három legutóbbi komment közül kettő nem volt valami kedves... vérben forgó szemű danubius (?) rajongók voltak :D szeretem ezt a blogot (még ha nem is értem minden bejegyzésed) szerintem ez egy mosóporreklám. vagy egy utazási iroda reklámja (a tölcsér az eiffel toronyhoz hasonlít, a gombócok homokdűnékre. bár akkor vaníliafagyi lenne, nem csoki..), vagy napszemüvegreklám. és akkor az eiffel toronyhoz napszemüveg dukál, a külföldi uv sugárzás miatt.

Ismeretlen_112704 2011.07.10. 19:01:27

[ha.en.lennek](#11488430) Köszönöm az együttérzést és a megfejtést. Majd meglátjuk, igazad van-e a reklámmal kapcsolatban. Annak külön örülök, hogy kedveled a blogot :-) Esetleg megosztanád, hogy miket nem értesz? Hátha mások is vannak így vele és akkor elkerülhetem a durcás kommenteket :-) Köszi.
süti beállítások módosítása