Nedvesnek nedves

2011. július 06. 17:47 - reklamfogo

wet-pussy-.jpgAz internet egy átkos-áldásos dolog és bizony jobb, ha a sötét oldalát minél később (értsd minél felkészültebb) korban ismerik meg a fiatalok. Ezért nem kis erőfeszítéseket tesznek különböző szoftvercégek és egyesületek. Például a Taringa! közösségi oldal, amely az itt bemutatott hirdetéssel kívánja a nagybecsű figyelmét a helyes irányba terelni.

A képen egy nedves kiscica látszik, ugye milyen aranyos? El is képzelem, hogy egy 6-7 éves kislány például imádnivalónak tartja és ha van otthon internetük, akkor bizony akár rá is kereshet ilyen képekre. Gyanútlanul beírja, hogy "nedves kiscica" (anolul "wet pussy") és megkapja ezt a képet.

Csakhogy a "wet pussy" angolul valami mást is jelent, amit viszont nem feltétlenül kellene egy ilyen korú gyermeknek látnia. Angolul nem tudók kedvéért az előbbi szóösszetétel másik jelentése a "nedves pi.a".

Ügyes és hatásos reklám, bár némi intellektust igényel a felismerése és talán még ennél is többet, hogy ne csak röhögjünk a poénon, hanem telepítsük is fel a megfelelő szoftvervédelmet a gyermekeink által is használt gépekre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr314783221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása