Az idő áll, a kocka forog

2011. július 10. 18:56 - reklamfogo

rubik.jpgMost egy ritka reklám kerül bemutatásra, hiszen nem sok olyan külföldi hirdetést láttam, amely egy magyar terméket reklámozott volna. Pedig ezen a képen a Rubik-kockát népszerűsítik.

A képen egy fickó tekeri a kockát, és láthatólag annyira leköti, hogy nem is figyeli az idő múlását. Időközben ugyanis kinőtte a ruháját és kissé lemaradt gyerekszobájának modernizálása terén is (hogy mást most ne is említsünk). A felirat azt mondja "25 years and still going", vagyis "25 év és még mindig pörög".

Az ötlet maga nem rossz, de már az a fajta, amely kissé túlzásba viszi a szituáció komikumát. Ha emberünk 25 éve tekeri a kockát minden egyéb tevékenység mellőzésével (bizonyos biológiai szükségeket leszámítva), akkor nem így nézne ki. Ha pedig fodrászra volt ideje, nyilván ruhát is váltott volna. Ha más nem, a szülei kicserélik míg ő a tus alatt áll.

Szóval olyan furcsa érzés ez a reklám: ügyes ötlet rosszul kivitelezve. Amolyan magyar narancs: kicsit sárga, kicsit savanyú, de mégis a mienk. Hajrá Rubik!

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr834783222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása