Ez halvány

2011. július 21. 15:25 - reklamfogo

jupolpaint.jpgÉrdekes reklámok tűnnek fel mostanság kis hazánkban, igyekszem szépen sorra venni majd őket. Azt hiszem időben ez volt az első, a Jupol festék. Tulajdonképpen egyszerű dizájn, végül is egy festékről van szó. Minek is gyúrni a látványvilágra, nem? Egy Teddy hengeres kéz és az amúgy nem túl megkapó festékesdoboz is megteszi. (Súgok: nem, ez vajmi kevés a képi lenyűgözéshez.)

Ami azonban igazán megragadott, az a szlogen: "Egészség, környezet, család". Az egészség érthető, hiszen a festékgőzök ártalmasak lehetnek, de a Jupolnál nem. Okés. A környezet is rendben, nyilván környezetbarát kémiai elemek vannak benne. Jó. De a család hogy kerül ide? Ennek mi köze a festéshez? "A festés öröme" felirat is szúrja a szemem, mert bár jól hangzik, de a falfestés nem túlságosan nagy élvezet.

Ez a hirdetés nem fogott meg, ettől eszem ágában sem lenne épp Jupolt venni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr734783225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása