Harapj rá!

2012. április 20. 12:15 - reklamfogo

colgate_for_stronger_teeth.jpgAz egészségtudatosság jegyében következzen egy fogkrém-reklám, amely az egyszerűségével hódít. A fogkrémreklámok általában csillogó fogsorú férfiakat és nőket mutatnak, akiknél tudjuk, hogy a mi fogunk olyan fehér sosem lesz vagy ha igen, az biztos nem a propagált fogkrémtől. A másik tipusú fogkrém-hirdetés a "fogorvosok is ezt ajánlják" szlogennel próbálkozik magának hitelt szerezni, de szerintem a fogorvosok majdnem minden fogkrémet ajánlanak, a lényeg, hogy mossuk meg napi kétszer. És végül vannak a fogmosás aktusát ábrázoló hirdetések is, amelyek nem túl szalonképesek óriászposzteren.

És akkor elérkeztünk az itt látható hirdetéshez, amely szakít minden sablonnal és előtérbe helyezi magát a terméket, illetve ötletesen utal az elérhető eredményre: olyan erős fogakra, amelyekkel még az utolsó cseppet is kipréselhetjük a tubusból. És bár ez is van olyan túlzás, mint a hófehér fog és a fogorvos ajánlata, azoknál mégis sokkal meggyőzőbb és kreatívabb.

A szlogen sem állít semmi hihetetlent: "Erősebb fogakért és egészségesebb ínyért." - tökéletesen elfogadható, semmi túlzás. Megyek is Colgate-et venni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr104783241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása