Kötél-kötözködő

2012. május 04. 22:39 - reklamfogo

beal_rope.jpgMár többször említettem, hogy léteznek olyan produktumok, amelyeket nagyon nehezen lehet reklámozni. Azt hiszem a most bemutatásra kerülő hirdetés is egy ilyen lehetetlen küldetésre vállalkozik, a reklámozott termék ugyanis egy igen speciális (értsd: szűk kört érintő) dolog - hegymászókötél. Ha lapáttal vernének, akkor sem jutna eszembe ilyet reklámozni, de nem is lett belőlem marketing-guru.

A kép igen egyszerű, két sziklafal (mi más is lehetne), köztük áthidalhatatlan szakadék és szakadt kötél (ez furcsa mondat lett). Maga a vizuális élmény érdekes, ellenben nem teljesen világos, hogy a rémtörténetből (Horror Story), hogyan lesz hőstörténet (Epic Story). Jelen pillanatban ugyanis a szakadt kötelek nem túl biztatóak, még akkor sem, ha a baloldali kötél elég hosszú a szakadék áthidalásához. A szlogen azt mondja, hogy "Safety above all.", ami értelmezhető szó szerint "Biztonság mindenek felett." (vagyis a hegyek felett), vagy átvitt értelemben, miszerint a biztonság az első és legfontosabb. Szerintem el lett találva.

Apróbb hibái ellenére nekem tetszik a koncepció és a próbálkozás egy ilyen termék hirdetésére. Miután nemcsak marketinges nem vagyok, de hegymászó sem, sosem fogom megtudni, hogy jó-e a Beal kötél, a hirdetés azonban frankó.

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr844783245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása