Védd magad!

2012. szeptember 27. 19:33 - reklamfogo

landrover ad.jpgVannak olyan reklámok, amelyek kifejezőek, ahogy ránézünk, azonnal világos miről van szó. Aztán vannak azok a reklámok, amelyek némi intellektuális erőfeszítést igényelnek, hogy észrevegyük miről is szólnak. És vannak olyan reklámok is, ahol talán még a dizájner sem tudja mit akart kifejezni. Legvégül pedig itt van a Land Rover hirdetése, ami a régi vicc után vagy valami vagy megy valahová.

Mert mit is látunk itt pontosan? Hegyek stilizált ábráit, eddig bizonyos. Ha nem adjuk fel pár perc után, akkor észrevehetjük, hogy az egyik hegy mellett van valami. Azért mondom, hogy valami, mert ez a legjobb szó rá. Tábortűz? Ágyú? Robbanás? Lezuhant repülő? Akármi is az, tuti nem autó (felrobbanó autó?!), márpedig a reklám egy terepjárót volna hivatva népszerűsíteni. Az egyetlen felirat a "Defender", ami a Land Rover egy típusa, magyarul annyit tesz "védelmező" vagy "védő".

Az ilyen reklámoktól azonban úgy tűnik ez sem tud megvédeni... 

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Autó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr814806985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása