Vegye be ezt egy teve

2012. október 09. 15:09 - reklamfogo

Camel-Doctors1952.jpgFolytassuk egy korabeli reklámmal, egész pontosan 1952-ből. Azon ritka cigaretta-hirdetések egyikét látjuk itt megjelenni, amely a pöfékelést orvosokkal próbálta népszerűsíteni. A harsány felirat szerint "Több doktor szív Camels cigarettát, mint bármilyen más márkát!", amely kétségtelenül impresszív, még akkor is, ha a cigaretta és az orvosok képének társítása körülbelül olyan marketinges zsenialitást feltételez, mintha a tűzoltók lángszórót reklámoznának.

Maga a vizuális megjelenés a kor elvárásainak megfelelő, bár az irodájában (orvosi szobában?) dohányzó orvos képe azért egyes galamblelkűeknek sokkoló lehet. Bár a cigaretta nem füstöl, ami reményre ad okot.

Sajnos a hirdetésen elhelyezett hosszabb szöveg még a képi világot is felülmúlja ostobaságban, de eltekintenék a hosszú idézetektől. A lényeg annyi, hogy a Camels nemcsak jó ízű, hanem még jót is tesz a toroknak. Nagyot változott a világ 52 óta... ezen a területen előnyére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr394828811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása