Jé, egy jéghegy!

2012. október 31. 14:58 - reklamfogo

underwater.jpgÁltalában megszoktuk, hogy fényképezőgépet és kamerát valamilyen bombasztikus felvétellel illusztrálva reklámoznak. Az is elterjedt, hogy valamilyen meglepő módon retusálják a képet, hogy még érdekesebb legyen. Az itt látható módszer azonban mindenképpen egyedi megoldásnak számít, hiszen egy feliratot látunk, amely nyilvánvalóan nem a valóság leképzése vagy retusálása.

A Sanyo által készített hirdetés különlegességét az is növeli, hogy a felirat (iceberg=jéghegy) bemutatása a jelentéssel is összhangban van, miszerint a jéghegy javarésze a víz alatt van és ezzel ismeretterjesztő feladatát is tökéletesen teljesíti. "See what's under the sea.", vagyis "Nézd meg, mi van a tenger alatt." felirat ugyan kissé kommerszre sikerült és ilyformán nem falaz fel a képi megoldás újszerűségével, mégis szoros kapcsolatban áll azzal és nem próbál vicces lenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr494882066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása