Nesze neked te fiók!

2012. november 23. 20:22 - reklamfogo

BAFCOofficeequipment.jpgHasonló profilú kereskedők hirdetéseit nézegetve üdítően hatott rám ez a reklám, amelyen az első pillantásra meglehetősen különös dolog történik. Szemmel láthatóan egy jól öltözött hölgy egy hasonlóan jól irányzott rúgással próbálja bezárni egy meglehetősen rozoga iratszekrény fiókját. Persze a lelakott állapot nemcsak a szekrényt jellemzi, hanem az egész irodát. Érthető is a hirdető célja: irodabútorok népszerűsítése.

A Bafco reklámja telitalálat, akárcsak a rúgás. "Join the struggle against annoying filing cabinets", azaz "csatlakozz a bosszantó irtszekrények elleni harchoz", mondja a felirat és ki ne értene egyet vele, pláne ilyen kondíciók láttán. Persze nyilvánvaló, hogy az iroda többi berendezésére is bőven ráférne a felújítás.

A reklám tanulsága? Talán csak annyi, hogy így is lehet irodabútort hirdetni, nem kell mindig a sablonos vizuális megjelenést erőltetni.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr294922254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása