Sikamlós reklám

2013. január 25. 11:33 - reklamfogo

aloelub.jpgViszonylag ritka az olyan hirdetés, amelyen mívesen rajzolt képregényfigurákat használan fel modellként, de ez itt most egy ilyen. A képen látható jelenet egyértelmű, ugyanakkor gondolkodásra késztet. Genetikai manipuláció esete forog fent? Vagy a kiscsacsi természetes fogantatás útján került a tojásba?

Kétségbeesésünket maga a termék megismerése szünteti meg: ez egy sikosító, akárhogy is nézzük. "Make it possible", azaz "Tedd lehetségessé", mondja a szlogen és tényleg - kell ennél képletesebb példa? (Természetesen a jóízlés keretein belül.)

Mondjuk a "personal lubricant" (személyes sikodító vagy személyi sikosító) termékmegnevezést nem értem, de lehet, hogy az életkorom vagy a szexuális téren való tájékozatlanságom okán, esetleg a kettő együtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr185042871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása