Kinek a pap...

2013. február 01. 21:31 - reklamfogo

churchend.jpgNem mind arany, ami fénylik, tartja a mondás. Azért jutott eszembe, mert ez a hirdetés egyáltalán nem az, aminek látszik. Adva van ugye egy erősen alkoholista kinézetű fickó, aki első pillantásra bizony egy papnak néz ki. Kicsit alaposabban megnézve azonban csak optikai fikcióról van szó, a papi gallér valójában egy söröspohárban habzó folyékony kenyér habja. Erre jön még a szlogen, "It's time to wash away your sins.", vagyis "Itt az idő, hogy elmosd a bűneidet." És persze, hogy világvége, meg 2012.12.21.

Miután teljes a kép- és gondolatzavar, rántsuk le a leplet. A megoldás a jobb felső sarokban búvik meg, ez ugyanis egy brit alkoholellenes szervezet reklámja, vagyis inkább figyelemfelhívó palkátja.

Reklámfogásnak kitűnő, a grafikai megjelenés ugyan egy kissé bizarr, de mindenképpen ütős és célravezető. Mindezek ellenére nem vagyok teljesen biztos benne, hogy egy ilyen módon tálalt hirdetés eléri célját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr795057605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása