Én már sírok

2013. február 08. 21:49 - reklamfogo

szorstop.jpgEzidáig egyetlen helyen láttam ezt a plakátot, de miután nem messze hajlékomtól is feltűnt, lokálpatriótaként feljogosítva érzem magam, hogy felvegyem a fogások közé és szétcincáljam. Puzsér Róbert után szabadon annyit tudok elsőre mondani, hogy "mi ez az ízléstelen, alpári stílus", ami itten a gyanútlan publikum szeme elé kerül?!

Vannak egyszerű, de nagyszerű reklámok, de ez nem az. Nyilván csak nekem okoz nehézséget, hogy mi is az az IPL, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy nyilvánosságnak szánt berendezést ilyen szűkítő kódokkal kellene ellátni, hogy ezáltal sokszáz (vagy ezer) potenciális vásárlót veszítsek el. Másrészt a szőrszálak nem sírnak, egy szőrszál ilyen tulajdonsággal való felruházása a biológia és a logika (biologika?) totális negligálását jelenti.

Egy szó mint száz, ez a hirdetés ebben a formájában sem megjelenésében, sem üzenetében nem plakátképes. Lehet sírni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr95070223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása