Hajrá szupermen!

2013. február 08. 21:38 - reklamfogo

colgatepalmolive.jpgVannak dolgok, amikhez ragaszkodunk. Az ingünk általában nem ilyen, de most láthatunk egy szuper kivételt. Eme reklám alapos tanulmányozása felfedi előttünk, hogy Superman épp most öltözött át (vetkőzött le) átlagpolgárból szuperhőssé, ám van egy apró bibi a képen... nevezetesen, hogy hősünk magán felejtette az inget.

Felejtette? Ugyanmár! Csak ragaszkodik hozzá, mert Palmolive Sta Soft textil-lágyítóval van mosva. És ugye ilyenkor az ember ragaszkodik a ruhájához (ahogy a szlogen mondja "Love your clothes").

Nos a fiúk és lányok rágyúrtak ötletre és dizájnra, nem is lett rossz az eredmény. Nekem átjött, bejött, bár nem vennék emiatt külön textil-lágyítót a mosópor és az öblítő mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr335070202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása