Nézd, a zsiráf!

2013. augusztus 27. 13:26 - reklamfogo

suzukijimny.jpgAz autógyártók általában nem ölnek túl nagy energiát a reklámok készítésbe, sokan úgy vélik, elegendő, ha az autó megjelenik a képen egy boldog családdal vagy komoly üzletemberrel és kész. Ha nagyon kreatívak akarnak lenni, akkor a jármű esetleg egy országúton halad vagy parkol egy érdekes épület előtt. Persze, teszem hozzá gyorsan, vannak azért üdítő kivételek, amelyek ötletesek.

Például mint ez a mostani Suzuki hirdetés is, amely a Suzuki Jimny panoráma-ablaktetőjére szeretné felhívni a nagyérdemű figyelmét, méghozzá egy elég szokatlan módon. Először nem is értettem, mi az, amit látok, aztán nem hittem el, hogy ez az, aminek látszik, de harmadszorra megértettem mi a pálya. Ez itten kéremszépen egy zsiráf - alulnézetből.

Roppant ötletes perspektíva, tökéletesen kifejezi, amit szeretne, bár kissé talán elborult (van egyébként tehénnel is, az még durvább). Nem biztos, hogy minden magazinba illik és bizonyára az utcán is feltűnést kelthet, de épp ez a lényege. Zsófi néninénél mindenesetre látványosabb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr955480387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása