Elsülhet a Kinder puska

2013. szeptember 04. 10:15 - reklamfogo

uschild.jpgIskolakezdés van, következzen egy iskolával kapcsolatos hirdetés. Igen, a kép lehet megtévesztő, de mégis egy tanintézményről van itt szó, mégpedig egy amerikai általános iskoláról, ahol a bemutatott jelenet nem is annyira humoros, mint például nálunk.

A képen két 7-8 év körüli gyermek látható, egyikük egy automata fegyverrel, a másik egy Kinder-tojással. A felirat "Az egyik gyerek valami olyasmit tart, ami be van tiltva Amerikában, hogy megvédjük őket. Találd ki melyik." Persze logikus lenne a felvetés, hogy a fegyver a tiltott, de az alul látható apróbetűs szöveg nem ezt mondja "A gyerekek biztonsága érdekében nem árulunk Kinder-tojást. És mi van az automata fegyverekkel?"

Megdöbbentő a lép és maga a tény is, hogy csokint nem, fegyvert igen. Persze abban nem vagyok biztos, hogy ez a kép az USÁ-ban egy vállrándításnál több figyelmet kapna sajnos. Ők már együtt kell éljenek ezzel a problémával, és ez a hirdetés nem fog változtatni (persze ettől még igenis helyénvaló és szükséges). De mindenesetre figyelmeztetés lehet más országok számára...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr325494662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása