Megcsúszott

2013. december 02. 12:31 - reklamfogo

goodyear_grip.jpgImhol a december, az első téli hónap... van már a kocsidon téli gumi? Mert ha nem, akkor még megfontolhatod a Goodyear ajánlatát és igazi tapadós abroncsot is vásárolhatsz. Hogy mennyire fogja az utat? Hát... látod a képen, nem?

Nagyjából így lehetne összefoglalni a Goodyear reklámötletét, ami érthető és világos. Ugyanez nem mondható el a grafikai megjelenésről, mert nem érthető és nem világos. Nem érthető, mert egy ilyen képet a célközönség (30+ férfiak) kb. 2 másodpercig néznek, mivel valamilyen gyermekreklámnak vagy női dolognak vélnek. Nem világos, mert maga a kép sötét színekkel operál.

Ráadásul a kislány inkább hasonlít egy amolyan kiscsaj Chucky-ra, mintsem egy kedves gyermekre. Azt hiszem erre mondja az amerikai, hogy "scary", azaz, "félelmetes". Egyszóval jó ötlet, gyenge kivitelezés.

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Autó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr75671210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása