Légy vega!

2014. január 11. 17:34 - reklamfogo

vegadchicken2.jpgÚjévkor sokan tesznek fogadalmat, hogy valamit így vagy úgy fognak csinálni a jövőben vagy éppen valamit soha többé nem fognak megtenni. Tett valaki olyan fogadalmat, hogy vegetáriánus lesz? Helyesen tette - legalábbis a PETA reklámja szerint.

A PETA (Emberek az állatokkal való etikus bánásmódért) az egyik olyan szervezet, amely intenzív és gyakran sokkoló hirdetésekkel próbálja felhívni az emberek figyelmét az állatokkal szembeni kegyetlen bánásmódra, vagy az állatok legyilkolására. Ez a mostani reklám még a kedvesebbek közé tartozik, ahol némi humorral fűszerezve szembesülhetünk a húsevés állatokra káros hatásával. 

Persze azt nem igazán értem, hogy a csirke mit is keres a képen, hisz mi megesszük őt, de ő nem esz meg minket. Vagyis célszerűbb lett volna vagy nem odatenni, vagy egy embert ábrázolni, de az ugye egy másik étkezési kultúra reklámozása lett volna... szerintem itt hagyjuk abba ezt a témát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr25753071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása