Nagy kékség

2014. január 17. 21:43 - reklamfogo

2014val_moma1.jpgMáris ki kell egészítenem a múltkori posztot, mert újabb párt került a palettára, újabb hirdetéssel. A MoMa (ha így írják) első bemutatkozása, hogy is fogalmazzam... nem sikerült túl ütősre, pedig ha az első rész nem jó, a másodikat a kutya sem nézi meg.

Első pillanatra Praktiker reklámnak látszó hirdetés (vö. kék-sárga szín) halvány lett. A kék háttér érthető, hiszen Unió-pártiak, a hölgy zöld sála azonban inkább az OTP egyenviseletre hajaz, a kéztartás pedig leginkább a "mit tudom én" gesztusa és nem a "tessék, itt van" mozdulata. A férfi kéztartása pedig felemás, egy kicsit feljebb, látható hüvelykujjal magabiztosságot sugározna, egy kicsit lejebb pedig a gomlyukával játszó, zavarban lévő személy képét. De középen semmit.

Az egyetlen értékelhető elem a szlogen, az viszont jól el lett találva. Viszont az "Igen! Lehetséges?" részt nem teljesen értem. Számos variációt el tudok képzelni, de akkor nem egyenlő terjedelmet adnék a pártoknak, és az nem fair.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr215766506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása