Szép kis társaság

2014. január 18. 16:53 - reklamfogo

2014val_cof1.jpgSzinte csak el kellett kezdeni a politikai kikeletet, érkeznek szép sorban az újabb hajtások. Ez még ugyan nem a Fidesz, de a hozzájuk szorosan kapcsolódó CÖF-CÖKA összefogás, amely nyilván nem választási plakátot készített, hanem... ööö... ezt.

Stílusában az MSZP hirdetéséhez hasonlítanám, hiszen nem a szép új világot ábrázolja (v.ö. pozitív üzenet pozitív hatása), hanem a másik fél pocskondiázását. Az ellenzék ilyen nyíltan bűnözőként való bemutatása egyetlen dologra jó, de ilyet a mai médiatörvényekre való tekintettel nem írok le.

A szlogen érthető, bár M.A-nak még egy esély sem adatott, úgyhogy a szöveg némileg sántít. És mi az, hogy a bohóc sem kap még egy esélyt?! (Mellesleg ő kicsoda, nincs nála névtábla. Vagy gondoljuk bele, akit szeretnénk?)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr645769313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása