Tengernyi ötlet

2014. január 23. 13:31 - reklamfogo

snickers_hullam.jpgSok politika után evezzünk békésebb vizekre, itt van mindjárt a Snickers édesség reklámja. Mennyivel barátságosabb, ugye?

Tréfát félretéve, fantasztikusan jó lépi kidolgozottság, vicces ötlet (izzócsere a világítótoronyban), eltalált szlogen ('Big job to do? Get on with it!', azaz 'Nagy munka? Csak csináld tovább!'). Gondolom a tervezők szerint nassolj el egy Snickers-t és fogj hozzá a munkához.

A sok pozitívum ellenére azért kicsit kesernyés a szájíz, mert nem vagyok biztos benne, hogy egy csoki ad annyi erőt, lendületet, bátorságot, lelkierőt, hogy belevágjak egy nehéz feladatba. Inkább jutalomként tudom elképzelni eme édességet, de ez nyilván a neveltetésemből ered, miszerint én sosem bátorításként kaptam csokit, hanem sikerdíjként. Mindez a hirdetés nagyszerűségéből semmit sem von le, sőt, lehet, hogy adaptálnom kell ezt a szülői hozzáállást.

Hogy mi mindent lehet tanulni a reklámszakmától!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr875778188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása