Fejetlenség

2014. február 12. 15:44 - reklamfogo

narvesen_litvania.jpgA hőkölés népe, írta Ady máskor másról, de most nagyon idepasszol, mert ez a hirdetés bizony meghökkent. A Narvesen nevű norvég üzletlánc ezzel a reklámmal indított Litvániában kampányt, azt nem tudom, mekkora sikerrel. A kekszhajú, fagyi vagy muffin-mellű, kiflit rágó hölgy még akár rendben is lenne, de úgy tűnik, kissé elvesztette a fejét. És ami aztán felteszi a meggyet a krém tetejére, az a nyakából kilógó... nem is tudom mi. Ez így egy édességet (is) árusító üzlet hirdetésének szerintem elég durva, mert sokféle érzés tör rám a látványtól, de egyik sem az éhség.

"Sweets to bring you back to happy place" (Édesség, ami visszahoz egy boldog helyre), mondja a szlogen, ami nyilván arra akar utalni, hogy az elvesztett fej visszatér (micsoda horrofilm cím lehetne!), de sajnos ez semmit sem segít a kép láttán érzett undoron.

Ezúton is gratulálok mindenkinek, akinek köze volt ehhez a fejetlen reklámhoz és kívánom, hogy legközelebb ne veszítsék el ennyire a fejüket, maradjanak a marketing jól bevált keretein belül. Mert egy újabb ilyen húzás a fejükbe, azaz az állásukba, kerülhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1005811185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása