Hol folt, hol nem folt

2014. február 17. 15:24 - reklamfogo

tide-leopard.jpgMint már sokszor megállapítottam, a kevés gykran több, mint a sok, ha a reklámszakmában mozgunk. Vannak látványelemekkel és szlogenekkel telezsúfolt hirdetések, amelyek átláthatatlanok és logikátlanok (ezáltal aztán sikertelenek) és vannak egyszerű, szinte minimalista, reklámok, amelyek viszont sikeresek.

A most bemutatott Tide folteltávolító reklám pont ez utóbbi kategóriába tartozik: kevés kéi elem, egyszerű szlogen, de mégis ötletes, humoros, találó és eredményes. Mert mi is lenne egy folteltávolító legnagyonn erénye, ha nem a foltok eltávolítása? És mi lenne foltosság egyik izgalmas szimbóluma, ha nem egy leopárd? Innen már egyszerű, ugye?

"Removes stains in one go...", azaz "Egyből eltávolítja a foltokat...", mondja a szlogen, ami nem nobel-díjas irodalmi magasságokról árulkodik, de pontosan kifejezi a termék jellemzőjét. Folt, nincs... ennyi egy ütős reklám.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr785818776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása