Illatos doktor a műtőben

2014. március 20. 14:45 - reklamfogo

garnier_hide.jpgElgondolkodott már valaki azon, hogy egy komoly beosztásban lévő személy (pl. orvos, bíró vagy miniszter) mivel tölti a szabadidejét? És hogy mit csinált közvetlenül azt megelőzően, hogy munkába áll? Azt hiszem meglepődnénk egy-két válaszon.

Talán épp ezt a kérdést tette fel a Garnier reklámcsapata, és válaszoltak is rá azonnal. Doktorunk, aki épp egy műtétet készül végrehajtani felettéb aggódó páciensünkön, igencsak görbe estét tudhat maga után. Mi sem jön jobban ilyenkor, mint egy dezodor, ami elfedi a kellemetlen illatokat. És pont itt jön képbe a Garnier golyós dezodorja férfiaknak.

"Hide yesterday", azaz "Rejtsd el a tegnapot", mondja a szlogen, ami telitalálat, ráadásul még egy apró grafikai trükkel alá is támasztják. A vizuális igényesség egyébként lenyűgöző, a termék szinte elvész a grafikai elemek tobzódásában, ami nem feltétlenül hiba, ám előfordulhat, hogy a néző észre sem veszi, ha nincs elegendő ideje nézegetni a hirdetést. 

Persze a doktor úr bukja az egészet, deo ide vagy oda, ha a páciens is ott bulizott vele előző este...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr645871139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása