Fogas kérdés

2014. március 24. 20:04 - reklamfogo

sensodyne.hat.jpgAjánlhatná éppen egy fogorvosnak öltözött színész is, mint oly sok reklámban, de a Sensodyne egy sokkal kreatívabb ötletet választott fogkrémének népszerűsítéséhez. Fogott egy fogsort, és arra alapozott, hogy némi ügyes grafikai sminkkel a fogak akár kicsiny védősisaknak is ábrázolhatóak, amely asszociáció ugye egy fogkrém esetében egész jónak mondható.

Megszületett hát az egyszerű reklámötlet, amely olyannyira magáért beszél, hogy elegendő volt a szlogent ("protects", azaz "megvéd") a legapróbb, leghalványabb betűkkel ráírni.

Ugyanakkor óva intenék az ilyen minimalista megjelenéstől, mert ugyan nem szükséges hozzá 100-as IQ, de azért van egy elég magas alsó határ a megértéséhez. Más szóval vigyázzunk a túlzott kreativizmussal, mert aztán arra ébredünk, hogy termékünket nem azért nem veszik, mert nem jó, hanem mert kevesen fogják fel a reklámunkat. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr335877279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása