Húsvéti bölcsesség

2014. április 19. 15:26 - reklamfogo

easter_whitmans.jpgEljött a Húsvét és régen volt már klasszikus darab is terítéken, ezért most két legyet ütök egy csapásra és bemutatok egy korabeli húsvéti reklámot - természetesen csokoládéról.

A Whitman's cég ezzel a hangulatos grafikával ajánlotta nagyszerű termékét Húsvétra, és érdekes megfigyelni az amerikai szokások különbözőségét. "Remember Her with a Whitman's Sampler", azaz "Emlékezz rá egy Whitman válogatással", ahol az angol nyelv sajátosságai miatt a "rá" egy hölgyet jelent. Vagyis arról van szó, hogy a férfi ad csokoládét a nőnek és nem fordítva, mint nálunk.

Az erre az alkalomra húsvéti dekorációval piacra dobott csokoládé legnagyobb erénye azonban a jobb alsó sarokban feltűnő bölcsesség: "A woman never forgets the man who remembers", vagyis "Egy nő sosem felejti el a férfit, aki emlékezik." Nos, ennek minden bizonnyal több értelme van, mint a locsolóverseknek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr696052956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása