Már megint halvacsora?

2014. május 23. 09:32 - reklamfogo

kidfood.jpgNe tévesszen meg senkit a képen látható jelenet, ez a hirdetés nem azt van hivatva reklámozni, amire elsőre gondolunk. Vagy másodikra. Igazából egy igen szokatlan koncepciót látunk itt látványba öntve, mivel a hirdetett termék... dobpergés... egy étterem gyermekek részére készült menüje!

No igen, kell némi kombinatorika a megértéshez, de a felirat segít: "Who knows what the babysitter's up to? That's why we have a kid's menu.", azaz "Ki tudja, mivel van elfoglalva egy bébiszitter? Ezért van nálunk gyermekmenü.". Mondja mindezt a Cape Town Halpiac nevű étterem.

Nem mondom, elég meghökkentő ötlet, bár kétségkívül lehet benne valami. Sztereotípiával operál, meglehetősen manipulatív és populista módon, de célját, a figyelemfelkeltést, mindenképpen eléri. Humoros, elgondolkodtató és még hatásos is lehet. Egyedül a bébiszitterek szakszervezete tiltakozhat ellene.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1006197852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása