Hajj, haj

2014. június 14. 19:50 - reklamfogo

inf_therapy.jpgRégi mondás, hogy a történelem ismétli önmagát. És az is, hogy nincs új a nap alatt. Ezek a bölcsességek a most bemutatott reklám kapcsán jutottak eszembe, hiszen képi megvalósítása erőteljesen hajaz egy korábbi hirdetésre, csak ez nem tampon, hanem sampon.

Maga az ötlet természetesen érthető, minden figyelem a hajra tapad, elvonva a tekinteteket a bugyi és a szoknya furcsán megbomlott térbeli lokalizációjáról. Persze egy 90 vitamint és tápanyagot tartalmazó sampontól ez a minimum. "It's a miracle, they'll only notice your hair', azaz "Ez egy csoda, csak a hajadat fogják észrevenni", mondja a szöveg, de azért erre nem fogadnék nagy összegben. Legalábbis hátulról nézve biztos nem ez lesz a leginkább tekintetvonzó részlet.

Szerintem maga az elképzelés nem rossz, de valamilyen más "figyelemelvonó" elemet kellett volna használni, például cikis smink, vagy magán felejtett pizsama. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr186301213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása