Helló, Leó!

2014. augusztus 15. 22:06 - reklamfogo

safari.jpgTovábbra is maradva a nyári kirándulások témájánál, most azoknak kedveskedem, akik hozzám hasonlóan az idén is otthon nyaraltak. Legalább virtuálisan vegyünk részt valamilyen izgalmas túrán, mondjuk egy afrikai szafarin.

Valójában a mellékelt képen nem egy afrikai, hanem egy brazil állatkert hirdetését látjuk, amely rendhagyó módon nem zárja az állatokat rács mögé, hanem szafariparkként üzemel. A szlogen is erről szól: "No cages. All fun.", azaz "Nincs ketrec. Minden vidám." és hogy "Blend in", vagyis "Olvadj be". 

A hirdetés grafikai megoldása annyira űber, hogy elmondani nem lehet. Akárki is találta ki és photosoppolta, az nagy guru. Mondjuk a kocsiból kinéző hölgy szemeiben nem a vidámságot vélem felfedezni, hanem a pánik első jeleit, de ettől a a kép még ott van a toppon. Tudom, hogy egy állatkert (és az állatok) egy hálás téma a marketingvilágban, de azért van olyan vállalkozás, akinek nem sikerül kihasználnia ezt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr106607745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása